Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tidredovisning - registrera tid endast på sin egna medarbetare

Vi har 4 personer (A, B, C, och D) som kan registrera tid i BL Adm, men hur gör jag för att inte alla kan se och registrera tid för alla, jag vill ju att bara A kan se och ändra tider på A. Som det är nu kan A se både B,C och Ds tider samt ändra i alla dessa och det är ju inte så bra.

Kommentarer

  • Hej Mats,

    Om du redigera en medarbetare kan du längst ner vid användare koppla en användare i BL Administration till den medarbetaren i tidregistreringen. Då kan man bara registrera tid på sin egna medarbetare och inte se andras tider. Jobbar ni i en molndatabas är det viktigt att användarna har olika id-nummer, det blir alltså problem om alla har id 1 i sin dator och kopplar de fyra olika medarbetarna till id1. Då måste man under arkiv - systemunderhåll - användare på de olika datorerna man jobbar ifrån skapa t.ex. id 1 för A, id 2 för B, id 3 för C och id 4 för D. Då kan man sedan på respektive medarbetare koppla medarbetare A till användare 1, medarbetare 2 till id 2 osv.

    M v h
    Anders Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter